Saturday, August 14, 2010

untuk kamu


14 august 2010

merupakan hari lahir yg ke 23 orang tue..
pertama sekali saya mintak ampun and maaf kerana tidak menjadi rakan yang
sentiasa meng"update"kan diri ini di blog or facebook..
hal ini adalah kerana saya tidak mempunyai kelapangan yang maksimum utk berbuat demikian..
disebabkan itula saya tertinggal hari yang penting kamu itu..
minta maaf sgt2.. nukilan saya ini bukan utk dipaparkan di facenook..
sekadar mahu anda mengetahuinya dan memahaminya..

terdapat berberape perkara tentang kamu yang saya ingin memberitahu ...(surprise)

1. kamu merupakan sahabat yang baik, memahami dan sentiasa ada untuk memberi pendapat(walaupun adakalanya sgt la pedas n memerli, tapi telan juga..sbb ad betol juga kata2 itu)

2. kamu merupakan sahabat yang tidak penah kenal erti kalah dalam perjuangan (walaupun ada kalanya kamu kecundang, tapi kamu bangkit semula apabile ditegur, diasuh dan dikaunselingkan...hihihi)

3. kamu merupakan sahabat yang paling jujur dalam perlakuan dan percakapan..(walaupun ada kala nya terlalu pedas nak dengar...hihihi)

4. kamu adalah shabat yang tak pernah lupa sahabat yang lain. (walaupun saya adakalanya lupa tentang kau, tapi kamu still menerima saya...huhuhu...sgtla terharu)

5. kamu adalah sahabat yang sepatutnya setiap insan di dunia nie ada...sahabat yang bersama dalam susah dan senang (terharu tak? tapi ia sgt jujur dlm haty ini)

6. kamu adlah sahabat yang sgt2 la suka makan n suke tgk movie n bergambar...(blog kamu tu dah macam blog pengkritik makanan, filem n gambar, dah ada bakat utk jadi pengkritik tetap)

7. kamu adalah sahabat saya yang saya sayang...selalu juga menjadi tempat saya mengadu di saat saya gembira kamu pun gembira, di saat saya sedih kamu pun turut bersedih...

akhir kata:
selamat hai lahir..terima kasih kerana menjadi sahabat
saya yang baik, waluapun saya nie tak berapa baik punya sahabat..huhuhu

1 comment: