Saturday, July 10, 2010

terasa kehilangan


(bersama di rumah sewa july 2009-june 2010)

benar kata orang..
kita tak kan rasa kehilangan
apabila seseorang itu berada di depan mata kita...

tapi kita cukup terasa kehilangan apabila
seseorang itu tiada didepan mata kita...
cukup terasa..

itu la yang berlaku apabila,
baru2 nie teman rapat saya FAREHA
dah pindah masuk kolej..
waaa....sgt rasa kehilangan..
tahu kenape??

reason- reason:

1. dah tak ada teman nak berbual, dulu setiap kali balik mesti nak berborak dgn kak fa,
apa2 cerita sekali pun..mengumpat tue kurang yea, kami nk cari pahala bukan dosa..

2. dulu kalo solat selalu kak fa ada sama, sekarang cam sensorang jer..

3.dulu selalu dengar kak fa mengaji tapi sekarang dah tak ada lagi..

4.dulu selalu tgk kak fa bersiap depan cermin tapi sekarang dah tak ada lagi.

5. dulu selalu pagi2 kalo nak mandi pun ada teman nak gaduh, sape mandi dulu, tapi sekarang dah tak ada lagi..

6. dulu selalu makan nasi goreng kak fa masak tapi sekarang tak dapat dah..

7. dulu selalu teman kak fa pg fully shop, sekarang pg fully shop sorg2..

8. dulu kalo saya masak kak fa mesti makan, tapi sekarang tak lagi..

9. dulu kak fa selalu bagi nasihat n pendapat face to face...sekarang tak dapat dah kena sms atau call jer..

10. dulu selalu teddy bear saya ngan sinyu akak selau bersama, tapi sekarang teddy bear saya kehilangan kawan..bergitu juga saya...kehilangan kak fa...

~banyak lagi nak cakap tapi takut menangis lak~

~ALLAH je tahu betapa terasa kehilangan nya seorang teman seperti
NURUL FAREHAH~

5 comments:

.:.farayhasukri.:. said...

mengalir air mateku...:(
me too miz u veri muchy2..da xde org nk pggil "kak fa " ngn lenggok eli je tau buat..:(

eliiyana said...

huhuhu..sgt merindui kamu juga...
sgt222222222222222....
tak tau nak cakap cam ner..
even tak rapat time diploma,
tapi rasa mcm cukup lama mengenali kak fa....

azhar aka ja'ah said...

nanti korang berdua dah grad n dah keje leh gk jmp di mana2 jua kan? ada hp leh hubungi di merata2 tempat.. hehe

eliiyana said...

sibuk la kamu..
still tak sama, sbb selalunya kami akan berjumpa di waktu tiada kelas..
tapi sekarang kak fa kat kolej...
still tak sama, even pkai hp!!!

nurhazdv said...

huhu...meremang bulu roma..sedih juge....huhu...